Сградни инсталации

•  Газови инсталации

Природния газ е модерен и ефективен начин за отопление на жилищни, бизнес и производствени сгради и помещения. С натрупания опит в проектирането, изграждането и сервизирането на инсталации и съоръжения работещи на природен газ „ Грийн енерджи системс“ ООД и нейния екип от специалисти може да намери правилния подход за захранване на Вашия обект.

•  ВиК инсталации

Водопроводните и канализационни инсталации изграждаме с най-модерните и надеждни материали на пазара. Гаранцията за правилното функциониране на инсталацията е гарантирано от многобройните доволни клиенти на компанията превърнали се в наши лоялни партньори и приятели.

•  Отопление, вентилация и климатизация

В съвременния и глобализиран пазар възможностите и начините за отопление и охлаждане са многобройни. Нашата помощ и безплатен съвет могат да Ви помогнат да вземето правилното решение за иновативен, икономичен и надежден начин за конкретните условия на Вашата сграда. През годините сме изградили инсталации захранвани от различни източници, като решението е индивидуално според предназначението, обитаемостта и размера на сградата, както и от целесъобразността на различните източници на енергия. Ще посочим няколко примера:

- ЦДГ „Зайченцето бяло“ - с. Герман - сондаж, термопомпа вода-вода, соларна инсталация за топла вода.

- 84 ОУ - с. Герман - високо температурни термопомпени агрегати въздух-вода, отоплителна инсталация с радиаторно отопление.

- Автосервиз Божурище - газова инсталация и инфрачервени излъчватели.